Interjers, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli, fasādes materiāli, fasādes apdares materiāli, klinkers, klinkera ķieģeļflīzes, klinkera bruģis, klinkera ķieģelis, klinkera materiāli, fasādes ķieģeļflīzes, ķieģeļi, dekoratīvie ķieģeļi, bruģis, Ventilējamas fasādes, sienas flīzes, māla flīzes, baseina flīzes, industriālās flīzes, fasādes apdare, fasādes

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

Andreja Saharova 21-2.st., Rīga LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

Šafrāns, interjera salons

18. novembra 12C, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Keramika-VG, IK

Višķu tehnikums, Parka 2, Višķu pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5481
Piedāvājam:

Višķu amatnieki apmeklētājiem piedāvā maršrutu pa ciemu, kas sevī ietver iespēju interesanti pavadīt brīvo laiku. Viesiem ir iespēja izzināt Višķu vēsturi, apmeklēt keramikas, klūgu pinumu, dedzināta koka, dārza skulptūras darbnīcas, piedalīties amatnieku meistarklasēs. Ciemā strādā Valdis Grebežs – Amatu meistars keramikā, kurš nodarbojas galvenokārt ar telpiskā keramikas panno izveidi, taču strādā ne tikai ar mālu, bet arī ar koku, stiklu, gāzbetonu, klūgām un akmeni. Meistars regulāri piedalās dažādās valsts, reģionālajās un starptautiskajās izstādēs. Ir iespējams iegādāties vietējo rokdarbnieču un amatnieku izstrādājumus. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Unika M, SIA

Brīvības 118C, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža
ZL.LV iesaka

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.

Berggranit, Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīca

"Akmenskalni", Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Pieminekļi: ✓ Kapu pieminekļi ✓ Publiskie pieminekļi ✓ Granīta apmales ✓ Akmens soliņi ✓ Labiekārtošana ✓ Pieminekļi dzīvniekiem Par darbnīcu:

Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīcā pārvērtīsim parastu akmeni Jūsu izvēlētajā mākslas darbā. Akmens apstrāde, dārza mēbeles, vāzes, kapu pieminekļi, soliņi, apmales. Kapu vietu iekārtošana un restaurācija.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

DHS, SIA

Salamandras 1 k-2-8, Rīga LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Galeri, salons

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet neziniet kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus ! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko! ✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi
ZL.LV iesaka

Vizualizāciju darbnīca, SIA

Brīvības bulvāris 28-16, Jelgava LV-3004
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Vizualizāciju darbnīca" sniedz pakalpojumus arhitektūras, ainavu arhitektūras, kā arī interjera vizualizācijas izgatavošanā.